Scroll Top

Verzenden en retourneren

Het boek wordt per post of pakketdienst verstuurd. Tot vier boeken gaan met brievenbuspakket. Vijf boeken of meer gaan als pakket. In het bestelproces worden deze bezorgkosten automatisch berekend.

Waarom de verzendkosten relatief hoog zijn? Een boek weegt 350 gram en daar zijn 4 postzegels voor nodig, oftewel 3,84 euro. Dat is het verhaal.

We verzenden plasticvrij en zoveel mogelijk met recyclede materialen. Fijn voor ons, fijn voor de wereld.

Mocht u het boek willen retourneren, neem dan contact met op via info@glutenvrijfeestje.nl. U krijgt dan de informatie over het terugsturen per mail. Is het boek beschadigd bij u afgeleverd, dan kunt u een nieuw boek krijgen. De eventuele kosten van het boek en verzending vergoeden wij.

Is er een andere reden dat u wilt retourneren, dan dient het boek onbeschadigd en ongelezen te zijn, en in originele verpakking teruggestuurd, zodat het boek daarna weer verkocht kan worden. De retourkosten zijn in dit geval voor de koper.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u deze website bezoekt, kunnen glutenvrije cookies opgeslagen worden, door specifieke diensten van derden. Hier kunt u uw privacy instellingen wijzigen. Als u cookies weigert kan het zijn dat bepaalde functionaliteiten op deze website niet meer goed werken.