Scroll Top

Over de auteur

Een glutenvrij feestje is geschreven door auteur en journalist Maartje Kouwen. Ze is moeder van twee jongens, waaronder peuter Teijn, die coeliakie heeft.

Maartje miste een boek over glutenintolerantie dat aansloot bij de belevingswereld van een peuter. Een boek dat de omgeving op een toegankelijke manier betrekt bij een glutenvrij leven. Dat niet bang maakt of foutieve informatie bevat. En dat er ook nog mooi uit ziet. Een boek dat niet alleen noodzakelijk, maar vooral ook erg leuk is om te lezen.

Haar missie: een boek maken dat kleuters op hun eerste schooldag mee kunnen nemen naar school. Zodat de klas, kinderopvang, vriendjes en hun ouders op een laagdrempelige en leuke manier kennis maken met gluten en glutenvrij leven. Een boek om glutenvrij eten en spelen begrijpelijk en veilig te maken voor Teijn en voor alle glutenvrije peuters en kleuters.

Dat boek kun jij nu kopen. Of cadeau geven. Aan jezelf, aan een kind, aan Opa en Oma, aan school of aan de kinderopvang.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u deze website bezoekt, kunnen glutenvrije cookies opgeslagen worden, door specifieke diensten van derden. Hier kunt u uw privacy instellingen wijzigen. Als u cookies weigert kan het zijn dat bepaalde functionaliteiten op deze website niet meer goed werken.